Pečená vepřová kýta s růžičkovou kapustou a topinambury - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Topinambury jsou hlízy speciálního druhu slunečnice. Ochutnejte je v kombinaci s vepřovou kýtou a růžičkovou kapustou. Recept Marcela Ihnačáka najdete v Kuchyni Lidlu.
Viz recept Marcela na pečená vepřová kýta s růžičkovou kapustou a topinambury a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-veprova-kyta-s-ruzickovou-kapustou-a-topinambury

Nákupní seznam
1 kg vepřové kýty Řezníkova čerstvá porce
2 mrkve
2 petržele
6 stroužků česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvý rozmarýn
2 cibule
2 lžíce vepřového sádla Pikok
200 ml suchého bílého vína
500 g růžičkové kapusty
1 kg topinamburů
1 pálivá paprička
čerstvý tymián
3 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe