Pečená vepřová plec s kysaným zelím - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnatá vepřová plec pečená na pivu, k tomu kysané zelí a křupavé opékané brambory – to je pochoutka tradiční české kuchyně, která nikdy nezklame. Jak na to vám prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák v receptu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak upéct vepřovou plec na pivě, recept na nejlepší kysané zelí na sádle a tip na dokonalou přílohu. Připravte si s námi skvělý rodinný oběd, který potěší každého milovníka klasických chutí.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-veprova-plec-s-kysanym-zelim

Suroviny:
Pečená vepřová plec
- 600 g vepřové plece bez kosti Řezníkova čerstvá porce vcelku
- 3 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý rozmarýn
- 1 cibule
- 400 ml tmavého piva
Kysané zelí
- 2 lžíce vepřového sádla Pikok
- 2 cibule
- nové koření Kania
- 4 bobkové listy Kania
- celý kmín Kania
- 2 lžíce krystalového cukru Castello
- 800 g kysaného zelí Chef select
- 200 ml studené vody
Restované brambory
- 800 g brambor
- 2 lžíce vepřového sádla Pikok
- 4 stroužky česneku
- čerstvý rozmarýn

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe