Pečené filátko ze pstruha s teplým salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi ryby, ale častokrát nevíte, jak je připravit? Vyzkoušejte recept Romana Pauluse, který filátko ze pstruha jednoduše opeče a podává s teplým bramborovým salátem se zeleninou.
Viz recept Romana na Pečené filátko ze pstruha s teplým salátem z brambor a fazolek a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-filatko-ze-pstruha-s-teplym-salatem-z-brambor-a-fazolek

Nákupní seznam
Teplý salát
400 g brambor (menší kusy)
řepkový olej Promienna
mořská sůl v mlýnku Kania
2 červené cibule
2 stroužky česneku
200 g mražených zelených fazolových lusků Chira
50 g černých oliv bez pecek Baresa
100 g cherry rajčat
Dresink
1 lžíce francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
4 lžíce červeného vinného octa Acentino
listová petržel
4 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
4 lžíce vody
Pstruh
2 pstruzi duhoví Čerstvá ryba
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello na pomoučení
2 stroužky česneku
1 lžíce másla Pilos
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe