Pečené filátko ze pstruha se špenátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená ryba je nejen zdravá, ale i chuťově výborná! Ochutnejte ji s krémovou kaší a blanšírovaným špenátem.
Viz recept Romana na pečené filátko ze pstruha se špenátem a šťouchanými bramborami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/pecene-filatko-ze-pstruha-se-spenatem-a-stouchanymi-bramborami.

Nákupní seznam
2 pstruzi duhoví
125 g čerstvého listového špenátu
1 cibule
4 stroužky česneku
3 lahůdkové cibulky
200 g brambor
100 ml plnotučného mléka Pilos
100 g másla
1 citrón
50 g hladké mouky Castello
4 větvičky čerstvého tymiánu
16 cherry rajčat
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
slunečnicový olej Promienna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe