Pečené hovězí s kořenovou zeleninou a žampiony - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si vydatný oběd podle receptu Marcela Ihnačáka na dušené hovězí maso se žampióny a bramborovým pyré.
Viz recept Marcela na pečené hovězí s kořenovou zeleninou a žampiony a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-hovezi-s-korenovou-zeleninou-a-zampiony

Nákupní seznam
800 g hovězího zadního
extra panenský olivový olej Primadonna
100 g žampionů
2 středně velké mrkve
2 petržele
1 cibule
4 stroužky česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello na obalování
200 ml suchého červeného vína
200 ml teplého zeleninového vývaru
3 lžíce másla Pilos
1 lžíce rajčatového protlaku Mikado
čerstvý rozmarýn
800 g brambor
50 g sýra grana padano Lovilio
1 – 2 lahůdkové cibulky (pouze zelené části)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe