Pečené hovězí s rajčatovou omáčkou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tento recept stojí za to! Šéfkuchař Marcel Ihnačák představil video návod na pečenou hovězí kýtu s rajčatovou omáčkou (která je plná šťávy z masa, protože se peče přímo s ním). Zjistíte, jak správně maso prošpikovat, orestovat a připravit do trouby, ale i to, jak uvařit jednoduchou a chutnou tomatovou omáčku, do které kromě cibule a česneku přijde rajčatový protlak, konzervovaná rajčata s bazalkou a červené víno. Nakonec můžete podávat jen tak s brambory nebo jinou oblíbenou přílohou. Máte rádi pomalu a doměkka pečené maso?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-hovezi-s-rajcatovou-omackou

Suroviny:
- 1 kg hovězí kýty v celku
- 100 g uzené slaniny Pikok v celku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 6 stroužků česneku
- 2 lžíce rajčatového protlaku Kania
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- 200 ml červeného suchého vína Bordeaux
- 425 ml krájených rajčat s bazalkou v konzervě Freshona
- 200 ml vody
- 1 kg brambor
- 125 g másla Pilos
- 1 hrst čerstvé pažitky
- 1 hrst čerstvé bazalky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe