Pečené kuře s fazolemi a chřestem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Fantazie Marcela Ihnačáka v kuchyni nezná mezí. Tentokrát pro Vás vykouzlil pečené kuře s chřestem a fazolí.
Viz recept Marcela na pečené kuře s fazolemi a chřestem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-kure-s-fazolemi-a-chrestem

Nákupní seznam
1 chlazené kuře Řezníkova čerstvá porce
extra panenský olivový olej Primadonna
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 hrst čerstvého rozmarýnu
250 g zeleného chřestu
250 g bílého chřestu
1 cibule
3 stroužky česneku
1 pálivá paprička
250 g hub šitake
100 g suchých fazolí Cornfarm (namočené přes noc)
2 lžíce másla Pilos
150 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
1 hrst listové petržele

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe