Pečené kuře se zeleninovou tarhoňou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Díky bylinkovému máslu pečené kuře nejen nádherně voní, ale je i šťavnaté. Ochutnejte ho spolu s netradiční přílohou – zeleninovou tarhoňou.
Viz recept Romana na pečené kuře se zeleninovou tarhoňou a pomerančovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-gulas

Nákupní seznam
1 kuře chlazené Čerstvá porce
100 g másla Pilos + 1 lžíce do výpeku
1 lžíce francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
sůl s jódem Castello
5 stroužků česneku
1 citron (šťáva + kůra)
listová petržel
černý pepř v mlýnku Kania
voda na podlití
250 g tarhoňy Tiradell
extra panenský olivový olej Primadonna
½ cibule
½ červené papriky
½ cukety
100 ml kuřecího vývaru
3 jarní cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe