Pečené kuře se zeleninovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnaté kuřecí maso v hořčično-medové marinádě s lehkým salátem z cukety, fenyklu a rajčat – chutný a rychlý oběd, který je inspirován klasickou rodinnou kuchyní.
Viz recept Marcela na pečené kuře se zeleninovým salátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-kure-se-salatem

Pečené kuře:
-1 chlazené kuře Řezníkova čerstvá porce
-2 lžíce květového medu
-2 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Kania
-extra panenský olivový olej Primadonna
-čerstvý tymián
-½ citronu (šťáva)
-kmín celý Mikado
-sůl s jódem Castello
-mletý černý pepř Mikado
Salát:
-2 cukety
-2 fenykly
-čerstvý tymián
-1 citron (šťáva)
-2 červené cibule
-500 g cherry rajčat
-100 g zelených oliv bez pecek Baresa
-100 g salátu insalatina

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe