Pečené kuřecí s bylinkami, česnekem a brambory - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečené kuře se dá připravit na stovky různých způsobů a na všechny z nich chutná skvěle. ‍ Jeden další takový vás naučí šéfkuchař Marcel Ihnačák, který natočil video recept na pečené kuřecí čtvrtky s česnekem, brambory a spoustou bylinek. Zjistíte, jak připravit jednoduchou a voňavou marinádu z čerstvé petržele, oregana a bazalky, a naučíte se upéct přílohu společně se samotným masem, takže si ušetříte čas jak při přípravě tak při následném mytí nádobí. ️ Jak máte pečené kuře nejraději vy?

Suroviny:
· 800 g kuřecích čtvrtek Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 100 ml bílého suchého vína
· 1 hrst čerstvých bylinek (petržel, oregano, bazalka)
· 8 stroužků česneku
· 500 g malých brambor
· 1 pórek
· 250 ml smetany ke šlehání Pilos (33 %)



A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecene-kureci-s-bylinkami-cesnekem-a-brambory

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe