Pečené mleté maso s karamelizovanou cibulí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Mlené maso se skvělé hodí také na zapékání. Upečené se ideálně snoubí s bramborovou kaší a karamelizovanou cibulkou.
Viz recept Romana na pečené mleté maso s karamelizovanou cibulí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/pecene-mlete-maso-s-karamelizovanou-cibuli

Nákupní seznam
800 g mletého masa mix 100% Čerstvá porce
2 vejce "M"
4 cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce petrželové natě
5 větviček čerstvého tymiánu
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
50 ml vody
2 lžíce rostlinného oleje (na orestování) Promienna
2 lžíce cukru krystal Castello
100 g brambor
2 lžíce másla Pilos
asi 50 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
asi 100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
3 lžíce francouzské hořčice Duc de Coeur
1/2 červené papriky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe