Pečené vepřové koleno - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi tradiční hospodské pochoutky? Tak právě teď si díky video receptu šéfkuchaře Romana Pauluse můžete připravit jednu takovou doma. Pomalu pečené vepřové koleno začíná už tři dny před pečením správným nařezáním kůže a marinováním v solném roztoku s kořením a česnekem. Pak už stačí jen několik hodin v troubě a můžete si dopřát skvělou hostinu. Jediné, co budete navíc potřebovat, jsou už jen kyselé okurky, hořčice a samozřejmě pořádně silný křen. A v neposlední řadě půllitr piva! Na jaká další hospodská jídla byste chtěli znát recept? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-veprove-koleno

Suroviny:
- 5 l vody
- 200 g jedlé kamenné soli Kania
- 40 g krupicového cukru Belbake
- 4 zadní vepřová kolena Řezníkova čerstvá porce
- 10 kuliček nového koření Kania
- 25 kuliček černého pepře Kania
- 5 bobkových listů Kania
- 8 stroužků česneku
- strouhaný křen Kania
- plnotučná hořčice Náš kraj
- kořeněné okurčičky Cornichons Freshona
- řemeslný pecen

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe