Pečené vepřové koleno s kysaným zelím - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chybí vám hospodská kuchyně? Není nic snazšího než si ji připravit doma! Šéfkuchař Marcel Ihnačák přichystal recept na skutečnou hospodskou specialitu – pečené vepřové koleno. Připravuje ho s cibulí, česnekem a hlavně s medem a světlým pivem. Dozvíte se i jak správně nařezat kůži, aby se kolínko dobře propeklo. Jako přílohu můžete zkusit opečené brambory s restovaným kysaným zelím, anebo si vystačíte i s pořádným krajícem čerstvého chleba. Kdy naposled jste podobnou specialitu měli? Napište nám to!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-veprove-koleno-s-kysanym-zelim

Suroviny:
- 1 vepřové zadní koleno s kostí a kůží
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 cibule
- 5 stroužek česneku
- nové koření Kania
- 6 bobkových listů Kania
- 2 lžíce medu
- 500 ml světlého piva Argus
- 400 g malých brambor
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 400 g kysaného zelí Chef select

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe