Pečený bůček v alobalu s česnekovo-zázvorovou marinádou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Takovouhle chuťovku jste na grilovačce ještě neměli! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil speciální recept na bůček pečený v alobalu s česnekovo-zázvorovou marinádou. Takto připravený vepřový bok bude zlatým hřebem každé grilovačky nebo posedávání u ohně. Zároveň ho hravě zvládne úplně každý, protože stačí jen vědět, jak připravit marinádu, a pak už jen zabalit všechny suroviny do jednoho velkého balíčku z alobalu. A navíc, pokud zrovna neplánujete grilovat, můžete si tento recept na vepřový bůček snadno udělat i v troubě. ‍ Máte nějaký grilovací trik s alobalem i vy? Podělte se o něj v komentářích!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-bucek-v-alobalu-s-cesnekovo-zazvorovou-marinadou

Suroviny:
- 500 g plátků vepřového boku
- 4 stroužky česneku
- 3 cm zázvoru
- 1 menší pálivá paprika
- 2 lžíce medu
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- čerstvý rozmarýn
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 svazek petržele
- 1 svazek mrkve
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 2 řapíky celeru

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe