Pečený candát s blanšírovanou kedlubnou- Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečený candát a blanšírovaná kedlubna v provedení Romana Pauluse tvoří výjimečný duet. Uvařte si podle Kuchyně Lidlu!
Viz recept Romana na pečený candát s blanšírovanou kedlubnou cassoulet a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-candat-s-blansirovanou-kedlubnou

Nákupní seznam
-2 kedlubny
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-4 filety s kůží candáta obecného
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-řepkový olej Promienna
-4 stroužky česneku
-100 g + 1 lžíce másla Pilos
-100 ml zeleninový vývar
-100 g vařené Bio červené čočky Bonitas
-2 lžíce čerstvé sekané máty + lístky na ozdobu
-12 cherry rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe