Pečený candát s bramborovo-pórkovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

O candátovi se říká, že je to nejchutnější sladkovodní ryba. Přesvědčte se o tom sami a připravte si ho podle receptu Romana Pauluse s bramborovo-pórkovým pyré.
Viz recept Romana na pečený candát s bramborovo-pórkovým ragú a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-candat-s-bramborovo-porkovym-ragu

Nákupní seznam
Bramborovo-pórkové ragú
300 g brambor (nejlépe velkých moučných)
150 g pórku (bílá část)
2 lžíce másla Pilos
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
listová petržel
100 g zakysané smetany Pilos (18 % tuku)
Candát
600 g filetů candáta
řepkový olej Promienna
hladká mouka Castello na pomoučnění
2 stroužky česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe