Pečený candát s bulgurem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Candát je rozhodně jednou z nejchutnějších sladkovodních ryb. Připravte jej podle receptu Romana Pauluse, který ho podává s bulgurem. Ve videu navíc najdete pár rad, jak candáta připravit, aby zůstal šťavnatý.
Viz recept Romana na pečený candát s bulgurem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-candat-s-bulgurem

Nákupní seznam
Bulgur
4 stroužky česneku
1 menší cibule
extra panenský olivový olej Primadonna
40 g mrkve
30 g petržele
30 g celeru
50 g řapíkatého celeru (i s lístky)
200 g bulguru Arax
350 ml drůbežího vývaru
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
30 g másla Pilos
30 g sýru grana padano Lovilio
lahůdková cibulka
Candát
600 g filet candáta obecného
hladká mouka Castello na pomoučení ryby
rostlinný olej Promienna
20 g másla Pilos
1 citron (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe