Pečený candát s hráškem a bramborovými noky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Candát je jedna z nejchutnějších sladkovodních ryb. Zařaďte ho do svého jídelníčku a připravte si pečeného candáta s hráškem a bramborovými noky podle receptu Romana Pauluse.
Viz recept Romana na pečený candát s hráškem a bramborovými noky a sušenými rajčaty a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-candat-s-hraskem-a-bramborovymi-noky

Nákupní seznam
Pečená rajčata
8 ks cherry rajčat
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
Bramborové noky
300 g brambor
1 vejce „M“
1 žloutek
asi 100 g hrubé mouky Castello
Noky s hráškem
2 lžíce másla Pilos
50 g cibule
čerstvá máta
100 ml drůbežího vývaru na podlití
100 g mraženého hrášku Chira
Candát
4 filety candáta
řepkový olej Promienna
2 stroužky česneku
čerstvá bazalka
1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe