Pečený candát s květákem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Květák jako příloha není nic neobvyklého. Roman Paulus však podává k candátovi květákovou přílohu na 3 způsoby. Jste zvědaví? Podívejte se na naše video.
Viz recept Romana na pečený candát s květákem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-candat-s-kvetakem

Nákupní seznam
Květáková kaše
60 g másla Pilos
1 cibule
600 g květáku
2 lžíce balsamica Acentino
300 ml zeleninového vývaru
150 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
Smažený květák
200 g květáku
200 g máslového toastového chleba Rivercote
hrst bylinek (čerstvá bazalka a listová petržel)
hladká mouka Castello na obalení
1 vejce „M“
přepuštěné máslo na smažení
Candát
4 filety candáta
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
řepkový olej Promienna
2 stroužky česneku
1 lžíce másla Pilos
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe