Pečený candát s rýží, chorizem a zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Někdy spolu skvěle ladí i chutě, o kterých byste to vůbec neřekli. Třeba takový candát a chorizo. Podle šéfkuchaře Romana Pauluse je candát jedna z nejlepších sladkovodních ryb, které jsou u nás k dostání. Proto se rozhodl připravit video recept na pečeného candáta na pánvi. Naučí vás, jak candáta správně osmažit a dozvíte se i recept na skvělou přílohovou rýži se španělským chorizem. Do této pikantní přílohy využijete fenykl, bílé víno i svou oblíbenou zeleninu. A nejlepší na tom je, že do hodiny budete mít hotovo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-candat-s-ryzi-chorizem-a-zeleninou

Suroviny:
- extra panenský olivový olej Sol&Mar
- 100 g plátků choriza Ibérica Sol&Mar
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 fenykl
- 200 g střednězrnné rýže na paellu Sol&Mar
- 100 ml suchého bílého vína Soave
- asi 500 ml lehkého světlého kuřecího vývaru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g papriky (mix tří barev)
- ½ cukety
- 2 lahůdkové cibulky
- 600 g čerstvých filet candáta obecného
- čerstvý tymián
- čerstvý koriandr
- čerstvá listová petržel
- 20 půlek polosušených datlových rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe