Pečený candát s tarhoňou a paprikovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Filety z candáta jsou ideální volbou na lehký oběd nebo večeři. Jejich příprava je navíc poměrně rychlá, a tak si můžete pochutnat už jen pár desítek minut od začátku vaření. Šéfkuchař Roman Paulus přichystal video návod na restovaný filet candáta s kůží s přílohou v podobě tarhoni s pečenými paprikami. Zjistíte, jak správně nařezat i opéct kůži, aby se v pánvi nepokroutila, a samozřejmě se naučíte připravit přílohu od orestování tarhoni až po smíchání s cuketou a pyré z pečených paprik. Milovníci ryb si dozajista pochutnají a vsadíme se, že nejen oni! Jaký je váš oblíbený recept z candáta?

Suroviny:
· 400 g tarhoňa Combino
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 4 × stroužek česneku
· 4 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 250 g cuketa
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 4 × červená paprika
· 600 g filety z candáta
· 1 snítka čerstvý tymián
· 2 lžíce máslo Pilos
· 2 × žlutá paprika
· 1 snítka listová petržel


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/peceny-candat-s-tarhonou-a-paprikovou-omackou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava tarhoňi
0:48 Restování základu
1:24 Příprava pečené papriky
1:50 Smíchání tarhoňi s paprikovým pyré
2:20 Příprava candáta a smažení
3:20 Dochucení ryby bylinkami
3:56 Servírování