Pečený kapr s paprikovým zelím a sušenými švestkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Při přípravě tohoto receptu se Roman Paulus inspiroval staročeskou kuchyní. Hledáte-li zajímavou alternativu tradiční úpravy kapra, vyzkoušejte recept na pečeného kapra s paprikovým zelím a sušenými švestkami.
Viz recept Romana na Pečený kapr s paprikovým zelím a sušenými švestkamia nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-kapr-s-paprikovym-zelim-a-susenymi-svestkami

Nákupní seznam
Paprikové zelí
1 lžíce vepřového sádla Pikok
50 g cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce sladké mleté papriky Mikado
200 ml vývaru
400 g kysaného zelí Chira
cukr krystal Castello
50 g brambor
100 g sušených švestek Alesto
Pečený kapr
4 porce kapra bez kůže (cca 600 g)
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
12 plátků schwarzwaldské šunky Dulano Selection
listová petržel
řepkový olej Promienna na opečení
50 g celých mandlí Belbake

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe