Pečený králík s olivovou nádivkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Také si vždycky pochutnáte na králíkovi? Ochutnejte recept Romana Pauluse na králíka plněného olivovou nádivkou. Podávaný s bramborovými noky a zeleninou chutná opravdu skvěle.
Viz recept Romana na pečený králík s olivovou nádivkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-kralik-s-olivovou-nadivkou

Nákupní seznam
1 čerstvý králík celý kuchaný bez hlavy Čerstvá porce
3 cibule
5 kuliček celého nového koření Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
5 bobkových listů Mikado
100 g mrkve
50 g celeru
30 g petržele
extra panenský olivový olej Primadonna
2 bagetky
listová petržel
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
1 vejce “M“
50 g černých oliv bez pecky Baresa
voda na podlití
100 g fenyklu
50 g řapíkatého celeru
2 stroužky česneku
200 g bramborových noků
bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe