Pečený králík s ořechovou nádivkou a červeným zelím - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

„Furt králíka?!“ Jestli vám v dětství lezlo králičí maso ušima, tak tentokrát si pro změnu skvěle pochutnáte. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na nadívaného králíka s červeným zelím. Dozvíte se vše: jak připravit nádivku se sušeným ovocem a petrželkou, jak udělat králičí roládu a jak ji upéct v alobalu bez nutnosti svazování. Naučíte se také připravovat sladké dušené červené zelí s karamelem, portským vínem, ovocnými šťávami a jablky. Na samém konci toho všeho vás čeká výborný slavnostní nedělní oběd pro celou rodinu. Už máte chuť?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-kralik-s-orechovou-nadivkou-a-cervenym-zelim

Suroviny:
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 cibule
- 2 housky 
- 2 vejce „M“
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g směsi ořechů a sušeného ovoce Alesto
- 2 lžíce sekané listové petržele + na ozdobu
- 1 kuchaný králík bez hlavy Řezníkova čerstvá porce
- 1 lžíce řepkového oleje Vita D'or
- 2 lžíce krupicového cukru Belbake
- 100 ml Tawny Port portského likérového vína Armilar
- 100 ml 100% pomerančové šťávy Solevita
- 100 ml 100% jablečné šťávy Solevita
- špetka mleté skořice
- špetka celého kmínu
- 300 g červeného zelí
- 2 jablka
- 2 lžíce octa

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe