Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Losos je skvělá ryba, která výborně chutná a snadno se připravuje. Pokud si chcete pochutnat na lehkém obědě nebo večeři, vyzkoušejte recept Romana Pauluse na lososa pečeného v parmazánové krustě. Tu připravíte snadno z krémového sýru, česneku, strouhanky, papriky a samotného parmazánu. Zatímco se ryba bude péct, stihnete nejenom uklidit kuchyňskou linku, ale také uvařit italské rajčatové ragú s česnekem, pálivými papričkami a suchým bílým vínem. Celé jídlo pak už stačí jen dozdobit bazalkou a můžete si pochutnat! Jak lososa nejraději připravujete vy?

Suroviny:
· 650 g filet lososa
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 100 g čerstvý sýr Palouček Pilos
· 1 bio citron (kůra)
· 6 stroužky česnek
· 60 g extra panenský olivový olej Primadonna
· 25 g strouhanka Belbake
· 30 g parmazán Parmigiano Reggiano Italiamo
· 1 lžička sladká mletá paprika Kania
· 1 lžíce sekaná listová petržel
· 1 pálivá paprička
· 100 ml suché bílé víno Soave
· 400 g cherry rajčata
· 1 lžíce máslo Pilos
· 1 snítka čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/peceny-losos-s-parmazanem-a-rajcatovym-ragu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava lososa
0:30 Příprava nátěru a natření ryby
1:08 Příprava krusty
1:36 Pečení
1:46 Rajčatové ragů
3:12 Servírování
3:47 Závěr