Pečený losos se slanými lívanci - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Lososa můžete doplnit jakoukoli přílohou. Vyzkoušejte tentokrát trochu netradičně slané lívance a bylinkovou omáčkou.
Viz recept Marcela na Pečený losos se slanými lívanci a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-losos-se-slanymi-livanci

Nákupní seznam
10 g droždí
200 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
špetka cukru krystal Castello
300 g zakysané smetany Pilos (18 % tuku)
5 lžic hladké mouky Castello
1 vejce “M“
mořská sůl v mlýnku Kania
rostlinný olej Promienna
4 filety čerstvého lososa
černý pepř v mlýnku Kania
1 citron (kůra a šťáva)
1 lžíce másla Pilos
čerstvé bylinky (např. listová petržel, bazalka, máta)
rukola na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe