Pečený mořský vlk se středomořskou zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tento recept splňuje všechny požadavky těch, kteří se chtějí zdravě stravovat. Ochutnejte pečeného mořského vlka podávaného s bramborovou kaší a středomořskou zeleninou.
Viz recept Romana na pečený mořský vlk se středomořskou zeleninou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-morsky-vlk-se-stredomorskou-zeleninou

Nákupní seznam
Zelenina
2 žluté papriky
2 červené papriky
extra panenský olivový olej Primadonna
1 stroužek česneku
1 cuketa
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
16 ks černých oliv bez pecek Baresa
čerstvá bazalka
Bramborová kaše
asi 100 ml plnotučného mléka Pilos
asi 100 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
400 g brambor
2 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
Ryba
4 čerství mořští vlci
8 ks cherry rajčat
1 citron (šťáva)
1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe