Pečený pstruh lososovitý v solné krustě - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tradičním vánočním receptem je kapr s bramborovým salátem, ale jindy během svátků si můžete dopřát rybu i krapet originálněji. Vyzkoušejte třeba recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil pstruha lososovitého v solné krustě. Naučíte se, jak připravit samotnou směs na solnou krustu i jak si vyhrát s netradiční přílohou. Ta se skládá ze salátu, restované cukety, ale hlavně sušených rajčat a rozinek vařených v bílém víně. Už jste někdy rybu v solné krustě připravovali?

Suroviny:
· 100 ml bílé polosladké víno
· 1 hrst rozinky Alesto
· 1 hrst vlašské ořechy Alesto
· 1 kg hrubozrnná sůl
· 1,5 × bio citron
· 1 snítka čerstvý tymián
· 1 × pstruh lososovitý
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 × cuketa
· 1 hrst sušená rajčata Italiamo
· 1 hrst listový salát mix


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/peceny-pstruh-lososovity-v-solne-kruste

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava základu na salát
0:32 Příprava solné směsi
1:20 Příprava ryby
2:04 Pečení ryby
2:12 Zeleninová příloha
3:45 Vyndání ryby z trouby
4:12 Dokončení salátu
4:44 Servírování