Pečený pstruh s omáčkou z vlašských ořechů a špenátu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak připravit slavnostní a přitom jednoduchou pečenou rybu s barevným zeleninovým salátem a lahodnou omáčkou z vlašských ořechů, podmáslí a špenátu? Je to snadné. Koukněte na video šéfkuchaře Romana Pauluse v Kulinářské akademii Lidlu a zjistíte, jak nejlépe pstruha opéct, jak připravit dip z vlašských ořechů a špenátu a recept na rychlý a chutný salát, jako přílohu. Odstartujte advent lahodnou lehkou rybou k obědu a zbyde vám spousta času na přípravu vánoční výzdoby. Dobrou chuť.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-pstruh-s-omackou-z-vlasskych-orechu-a-spenatu

Suroviny:
Omáčka:
- 75 g vlašských ořechů Alesto
- 50 g listové petržele + na ozdobu
- 50 g baby špenátu
- 1 lžíce jogurtu (10 % tuku) Pilos
- 50 ml kysaného podmáslí Pilos
- 1 lžička dijónské francouzské hořčice Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 20 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
Pstruh:
- 2 vykuchané pstruhy duhové
- řepkový olej Vita D'or
- 1 lžíce másla Pilos
Salát:
- vanička mixu listových salátů
- ½ cukety
- 1 fenykl
- 1 svazek ředkviček
- 1 lžička dijónské francouzské hořčice Kania
- 1 citron (šťáva)
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 červenou řepu
Servírování:
- řepkový olej Vita D'or
- 350 g vařených brambor
- 1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe