Pečený pstruh se salátem z bulguru, fazolí a avokáda - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Lahodná a zdravá ryba s neodolatelným sytým salátem z bulguru, fazolí a avokáda. Zdravý recept na pečeného pstruha ukáže šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Prozradí, jak nejlépe upéct pstruha, jak namíchat zdravý a chutný salát jako přílohu a přidá i tip na dresink, který fit večeři skvěle dochutí. Připravte si čerstvou rybu, fazole a avokádo – s námi totiž svých předsevzetí snadno dosáhnete.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-pstruh-se-salatem-z-bulguru-fazoli-a-avokada

Suroviny:
Pstruh:
- 4 vykuchaní pstruzi duhoví
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 4 stroužky česneku
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 lžíce másla Pilos
- čerstvý koriandr
- čerstvá bazalka
- čerstvá listová petržel
Dresink:
- hrst koriandru a listové petržele
- špetka pálivé mleté papriky Kania
- 1 stroužek česneku
- 4 limetky (šťáva)
- 50 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
Bulgurový salát:
- 200 g vařeného bulguru Campo Largo
- 25 g kidney červených fazolí Freshona
- 50 g sterilovaná kukuřice Freshona
- 25 g vařených bílých fazolí Campo Largo
- ½ červené papriky
- ½ žluté papriky
- 1 červená cibule
- 2 lahůdkové cibulky
- 1 avokádo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe