Pečený pstruh se salátem z kedlubny a kukuřice - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Může vůbec existovat lehký recept, který je zároveň úžasně chutný? Samozřejmě, tady je! Šéfkuchař Roman Paulus přichystal neobvyklý salát s kedlubnou (či řapíkatým celerem), kukuřicí, chia semínky, bylinkami a jogurtem, případně zakysanou smetanou. Ten se skvěle hodí jako příloha k bílému masu. Pochutnáte si na něm třeba s kuřecím, ale Roman Paulus tentokrát zvolil lososovitého pstruha. Dozvíte se, jak ho správně připravit a okořenit i jak ho opéct, aby nejlépe vynikla jeho chuť. Podle stejného receptu si můžete připravit i tuňáka nebo lososa. Dejte nám vědět, jakou rybu máte nejraději vy!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-pstruh-se-salatem-z-kedlubny-a-kukurice

Suroviny:
- 4 kedlubny
- 100 g sterilované cukrové kukuřice Freshona
- 2 lžíce bio chia semínek
- 125 ml plnotučného bílého jogurtu Pilos
- hrst čerstvé sekané listové petržele
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 citron (šťáva)
- 4 filety pstruha lososovitého s kůží
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe