Pečený pstruh se schwarzwaldskou šunkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Podívejte se na nový recept Romana Pauluse a vyzkoušejte rychlý a snadný způsob, jak připravit pečeného pstruha s brambory. Je to skvělý nápad na rodinný oběd, který si určitě oblíbíte.
Viz recept Romana na Pečený pstruh se schwarzwaldskou šunkou s olivovými bramborami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-pstruh-se-schwarzwaldskou-sunkou-s-olivovymi-bramborami

Nákupní seznam
Pstruh
4 čerství pstruzi duhoví
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
4 lžičky sekané listové petržele
8 plátků schwarzwaldské šunky Dulano
bio extra panenský olivový olej Primadonna
3 stroužky česneku
Olivové brambory
300 g vařených brambor
50 g cukety
4 stroužky česneku
50 g černých oliv bez pecek Baresa
50 g oloupaných rajčat bez jadřinců
čerstvá bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe