Pečený vepřový bůček s fenyklem a olivami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnatý pečený vepřový bůček nikdy nezklame. Podávejte ho s fenyklem a olivami podle receptu Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na Pečený vepřový bůček s fenyklem a olivami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-veprovy-bucek-s-fenyklem-a-olivami

Nákupní seznam
4 fenykly
3 menší cibule
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 hrsti oliv bez pecek Baresa (zelených i černých)
200 ml bílého suchého vína
1 citron
čerstvý rozmarýn
1 kg vepřového bůčku bez kosti v celku
5 stroužků česneku
čerstvé bylinky na ozdobu (petrželová nať, bazalka, máta)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe