Pečený vepřový bůček se zelím a špeclemi - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Bůčku nedokáže odolat nejeden labužník. Vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na pečený vepřový bůček, ochucený česnekem a rozmarýnem s křupavou kůrčičkou.
Viz recept Marcela na pečený vepřový bůček se zelím a špeclemi a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-veprovy-bucek-se-zelim-a-speclemi

Nákupní seznam
800 g vepřového bůčku bez kosti
8 stroužků česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvý rozmarýn
500 ml vody nebo vývaru
2 lžíce vepřového sádla Pikok
1 cibule
1 lžíce přírodního třtinového cukru Belbake
500 g kysaného zelí Chira
500 g chlazených špeclí Chef Select
2 – 3 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe