Pikantní kuřecí čtvrtky s cherry rajčátky a fenyklem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Pikantní kuřecí maso podávané s jasmínovou rýži a zeleninou, k tomu sladká cherry rajčata a fenykl. Kombinaci těchto chutí si opravdu zamilujete.
Viz recept Marcela na pikantní kuřecí čtvrtky s cherry rajčátky a fenyklem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/pikantni-kureci-ctvrtky-s-cherry-rajcatky-a-fenyklem.

Nákupní seznam
1 kg kuřecích zadních čtvrtek Čerstvá porce
2 lžíce květového medu Marlene
1 citrón
černý pepř v mlýnku Kania
mořska sůl v mlýnku Kania
1 pálivá paprička
1 hrst čerstvé máty
2 fenykly
250 g cherry rajčat
olivový olej Primadonna
150 ml suchého bilého vína Pinot
Grigio
1 lžíce másla
500 g jasmínové rýže Golden Sun
svazek lahůdkové cibulky (pouze zelená část)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe