Pikantní kuřecí kari kousky s tarhoňou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, co je to tarhoňa? Šéfkuchař Marcel Ihnačák přichystal recept na kuřecí kousky na kari právě s touto netradiční specialitou – těstovinami připravovanými nejčastěji na Slovensku a v Maďarsku. Ve video receptu se dozvíte, jak kuřecí kousky připravit, aby se osmažily krásně dozlatova, i jak připravit tarhoňu – jak ji orestovat i správně uvařit. Nakonec si pochutnáte na skvělém receptu, který je zajímavým spojením slovenské a orientální kuchyně. Už jste tarhoňu někdy měli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pikantni-kureci-kari-kousky-s-tarhonou

Suroviny:
- 1 kg kuřecích spodních a horních stehen Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- hladká mouka Belbake na obalování
- olivový olej na smažení Primadonna
- 4 stroužky česneku
- čerstvý tymián
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- 1 lžička kari koření Kania
- 150 ml bílého suchého vína Soave
- 200 ml smetany na šlehání Pilos (33 % tuku)
- 500 g tarhoňy Tiradell
- čerstvá pažitka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe