Pikantní kuřecí křidélka s batáty a jogurtovým dipem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Základem vynikajících pečených kuřecích křidélek je dobrá marináda. O tom své ví i šéfkuchař Marcel Ihnačák, a tak připravil recept na pikantní křídla marinovaná ve směsi rajčatového protlaku, hořčice, medu a pálivé papriky. Kromě toho se naučíte upéct batáty jako přílohu a také namíchat skvělý a jednoduchý dip z řeckého jogurtu, citronové šťávy, česneku a čerstvých bylinek podle svého výběru. Máte vy svůj zaručený recept na marinádu na křidélka?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pikantni-kureci-kridelka-s-bataty-a-jogurtovym-dipem

Suroviny:
Pikantní křidélka:
- 800 g kuřecích křídel Řezníkova čerstvá porce
- 2 lžíce rajčatového protlaku Kania
- 1 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce mleté pálivé papriky Kania
- olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 citron (šťáva)
- 1 stroužek česneku
Batáty a salát:
- 500 g batátů
- 1 citron (šťáva)
- 100 g salátu mix
Jogurtový dip:
- 1 hrst čerstvých bylinek (bazalka, máta, pažitka)
- 250 g řeckého jogurtu Pilos
- 1 citron (šťáva)
- 1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe