Plněné papriky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vyzkoušejte jeden z nejlepších receptů na plněné papriky. Připravil ho šéfkuchař Marcel Ihnačák. Naučíte se nejenom přichystat směs z vepřového mletého masa, kterou budete papriky plnit (ta samotná se hodí i třeba na karbanátky), ale zjistíte i, jak si uvařit výbornou omáčku, se kterou se papriky budou zapékat. Ta je v základu plná kořenové zeleniny, řapíkatého celeru, cibule a rajčatového protlaku. Jako přílohu si můžete dát třeba rýži nebo opečené bruschetty s listovým salátkem. Máte toto tradiční jídlo rádi?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/plnene-papriky

Suroviny:
- 500 g mletého vepřového masa Řezníkova čerstvá porce.,zjh
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 mrkve
- 2 petržele
- 1 cibule
- 2 řapíky celeru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 5 stroužků česneku
- 2 lžíce strouhanky Belbake
- čerstvý tymián
- 1 vejce „M“
- 3 lžíce rajčatového protlaku Kania
- 3 bobkové listy Kania
- 6 špičatých paprik (zelené, červené)
- 1 dřevorubecký chléb
- 100 g listového salátu (Lollo Biondo, Lollo Roso)
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe