Plněné vepřové kapsy se sýrem a sušenou šunkou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřové maso si dobře rozumí se spoustou chutí – jedny z nich jsou i sušená šunka a sýr s modrou plísní. Přesně takovou kombinaci připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák, který vás naučí, jak na grilu (nebo i doma v pánvi) připravit jednoduché kapsy z vepřové kýty společně s lehkým a originálním salátem. Do toho přijdou švestky či blumy, fenykl, červená cibule a kromě jiného i řapíkatý celer. Na závěr stačí přidat už jen křupavé mandle a pálivou papričku a můžete začít podávat!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/plnene-veprove-kapsy-se-syrem-a-susenou-sunkou

Suroviny:
- 400 g vepřové kýty bez kosti
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 4 plátky sušené šunky Dulano
- 100 g sýra s modrou plísní Bluedino
- 3 řapíky celeru
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 citron (šťáva)
- 4 švestky/blumy/ringle
- 1 fenykl
- 1 pálivá paprička
- 1 červená cibule
- 1 hrst salátu mix
- 1 lžíce blanšírovaných mandlových plátků Belbake
- 1 hrst čerstvé bazalky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe