Plněné vepřové řízky se špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si vepřové řízky plněné špenátem, ementálem a anglickou slaninou. Spolu s křupavou zeleninou chutnají opravdu báječně.
Viz recept Marcela na plněné vepřové řízky se špenátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/plnene-veprove-rizky-se-spenatem

Nákupní seznam
1 kg vepřových řízků Řezníkova čerstvá porce
6 mrkve
4 – 5 petrželí
3 kedlubny
mořská sůl v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
černý pepř v mlýnku Kania
2 – 3 stroužky česneku
čerstvý tymián
3 lžíce másla Pilos
50 g květového medu Confeira
1 citron (šťáva)
125 g mladého špenátu
200 g krájené anglické slaniny Pikok
150 g plátkového ementálu Milbona

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe