Plněný pečený bůček se zelným salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Projednou zapomeňte na dietní recepty a připravte si skutečnou specialitu – bůčkovou roládu podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. ‍ Naučíte se, jak bůček správně připravit od nařezání kůže až po krájení a naklepávání a zjistíte, jak namíchat tu nejlepší nádivku z toastového chleba a švestek naložených ve skotské whisky. Zatímco se bude plněný bůček pomalu péct v troubě, připravíte si i přílohu v podobě originálního salátu ze dvou druhů zelí a cibule. Nakonec si stačí jen ukrojit několik krajíců čerstvého chleba a nalít si dobře vychlazené pivo. Jak máte bůček nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/plneny-peceny-bucek-se-zelnym-salatem

Suroviny:
Maso s nádivkou:
- 150 g bílého máslového toastového chleba Rivercote
- 2 cibule
- 50 g másla Pilos
- 50 g sušených švestek Alesto
- 100 ml skotské 3leté whiskey Queen Margot
- 1 lžíce čerstvé listové petržele
- 2 vejce „M“
- 150 ml plnotučného mléka Pilos
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 5 stroužků česneku
- 2 kg vepřového boku s kostí v celku Řezníkova čerstvá porce
Salát:
- 250 g čerstvého bílého zelí
- 250 g kysaného bílého zelí Freshona
- 1 cibule
- 1 lžíce celého kmínu Kania
- 2 lžíce řepkového oleje Primadonna
- 2 lžíce octa
K podávání:
- řemeslný pecen
- francouzská hrubozrnná hořčice Kania
- kořeněné okurčičky Cornichons Freshona
- červená řepa plátky Freshona
- krájené žampiony Freshona

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe