Podívejte se, jak rozpustit čokoládu na nejrychlejší zdobení dezertu!

Podívejte se, jak rozpustit čokoládu na nejrychlejší zdobení dezertu!

Ingredience:
voda - 180 ml
sůl - 5 g
máslo - 90 g
mouka - 130 g
vejce - 3 ks
voda - 10 ml

na krém:
Vejce - 2 ks
cukr - 150 g
škrob - 70 g
mléko - 500 ml
vanilkový cukr - 15 g
měkké máslo - 50 g
CHLADÍME 30 minut

na polevu:
Čokoláda Nestlé - 80 g
voda - 1 l
NA STŘEDNÍM OHNI 2 minuty
Velikost formy 30 X 40 cm


Následuj nás na:
Youtube: https://www.youtube.com/c/Chutn%C3%BDTV
Facebook: https://www.facebook.com/Chutny.TV/
Instagram: https://www.instagram.com/chutnytv/