Polévka s hovězím masem, fazolemi a zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí maso, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, plno koření a několik hodin času. Recept na klasický hovězí vývar už leckoho nedokáže překvapit, ale šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil z běžného hovězího vývaru zcela novou zajímavou polévku. Trik je v tom, že se v konečné fázi povaří s vývarem v jednom velkém hrnci ještě navíc brambory a fazole. Podívejte se, jak přesně na to, a napište nám, jak chutnalo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/polevka-s-hovezim-masem-fazolemi-a-zeleninou

Suroviny:
- 500 g hovězí polévkové směsi s morkovou kostí Řezníkova čerstvá porce
- 3 mrkve
- 3 kořenové petržele
- 150 g celeru
- 2 cibule
- nové koření Kania
- kuličky černého pepře Kania
- 4 bobkové listy Kania
- 4 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 100 g strakatých fazolí Campo Largo
- 500 g brambor
- čerstvá petrželová nať
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- chléb


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe