Polévka s mořskými plody - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chcete si připadat jako na dovolené ve slunném Středomoří? Není nic snazšího! Připravte si polévku s mořskými plody podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Naučíte se, jak správně zarestovat zeleninový základ z fenyklu, pórku, mrkve a cibule (ten využijete i u mnoha jiných sytých polévek) nebo proč se do takové polévky hodí pomerančová šťáva. Zanedlouho budete mít hotovo a nejvíc si pochutnáte, když budete k polévce přikusovat křupavou rozpečenou česnekovou bagetu. Máte rádi mořské plody? Napište nám do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/polevka-s-morskymi-plody

Suroviny:
- extra panenský olivový olej Eridanous
- 11 stroužků česneku
- 2 fenykly
- 10 cm pórku
- 1 mrkev
- 2 cibule
- 2 bobkové listy Kania
- 1 lžíce sekaných pálivých papriček
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 ml sekaných rajčat z plechovky Freshona
- 2 pomeranče (šťáva)
- čerstvý tymián
- 2 l rybího vývaru
- 800 g mořských plodů
- čerstvá bazalka
- 4 brambory                            
- česneková bageta                 
- listová petržel na ozdobu      

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe