Polévka z červené řepy s kozím sýrem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kozí sýr je ve francouzské kuchyni nepostradatelný. Použijte ho tentokrát při přípravě polévky z červené řepy podle našeho šéfkuchaře Romana Pauluse.
Viz recept Romana na polévka z červené řepy s kozím sýrem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/polevka-z-cervene-repy-s-kozim-syrem

Nákupní seznam
Polévka
extra panenský olivový olej Primadonna
1 červená cibule
400 g syrové červené řepy
mlýnek s mořskou solí Kania
mlýnek s pepřem Kania
kmín celý Mikado
ocet
100 ml jablečné šťávy Dizzy
400-500 ml zeleninového vývaru
Kozí sýr
4 lžíce čerstvého kozího sýra Chene d´Argent
2 lžíce smetanového bílého jogurtu Pilos (10 % tuku)
1 lžíce strouhaného křenu Mikado
listová petržel
Na ozdobu
50 g červené řepy vařené nebo marinované ve sladkokyselém nálevu
1 zelené jablko (kyselejší)
opečené krutony z bílého pečiva

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe