Polévka z řeřichy - Kuchyně Lidlu #Food #Recepty

Lehká a plná chuti, taková je řeřichová polévka podle receptu Romana Pauluse. Podávat ji můžete s krutonky nebo třeba s pošírovaným vejcem, ať už slepičím nebo křepelčím.

Suroviny:
2 lžíce extra panenský olivový olej
50 g cibule
2 stroužky česnek
1 stonek řapíkatý celer
sůl
pepř
300 g brambory
600 ml zeleninový vývar
100 ml čerstvá smetana ke šlehání (33 % tuku)
špetka muškátový oříšek
1 lžíce citronová šťáva
100 g čerstvá řeřicha + na ozdobu

Na ozdobu:
Chlebové krutonky
4 lžíce zakysaná smetana (18 % tuku)


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zrcadl...

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe