Pomalu dušené maso a delikátní omáčka! Skvělý sváteční oběd!

Neskutečně měkké hovězí maso, které se na jazyku rozpadá! Výtečná omáčka na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. Jednoduchý a na práci v kuchyni nenáročný recept překvapí celou vaši rodinu. Tajemství spočívá v důkladném restování zeleniny, masa a pomalém dušení v troubě. Jako příloha se hodí pečené brambory nebo bramborová kaše. Vyzkoušejte a uvidíte sami že pomalu dušené maso je neskutečné! Přeji vám dobrou chuť, Brepta.

Seznam ingrediencí:

Hovězí maso (kližka) 800 g
Sádlo tři lžíce
Pepř a sůl
Mrkev 130 g
Petržel 130 g
Cibule 450 g
Rajský protlak 70 g
Tři bobkové listy
4 stroužky neloupaného česneku
Rozmarýn
Řapíkatý celer 180 g
Lžička sušeného tymiánu
Vývar 2,5 litru

► Breptovy mlýnky a nádobí ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

DŮLEŽITÉ! Pokud se vám video líbilo, můžete se jednoduše podílet na vývoji kanálu!

► Sdílejte toto video s přáteli na sociálních sítích!
► Ohodnoťte video! Velice důležité pro doporučování videa ostatním!
► Napište komentář nebo alespoň smajlíka!
► Odebírejte kanál! ZDE: https://bit.ly/3A20q1x
► Klikněte na zvoneček Budete automaticky upozorněni na nová videa!

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty