Pomůcky a příprava na zabijačku - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Snad každý milovník masa se někdy zasnil nad tím, že by uspořádal vlastní domácí zabijačku. Šéfkuchař Roman Paulus proto připravil sérii videí, ve kterém vás celou takovou hostinou provede. V prvním díle se zaměřil na přehled základního vybavení a surovin, které jsou pro zabijačku nezbytné. Připravte si proto vše od špejlí, narážky na jitrnice až po ocílku a sekáček a začněte se těšit, až se do toho společně s Romanem Paulusem pustíte. Jdete do toho?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/pomucky-a-priprava-na-zabijacku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe