Prazma pecena s bramborami a fenyklem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pražma se podává v Česku spíše výjimečně a to je veliká škoda! Šéfkuchař Roman Paulus proto přišel s video receptem na pečenou pražmu v celku s bramborami a fenyklem. Naučíte se, jak správně pražmu okořenit i naplnit bylinkami a jak ji upéct rovnou společně s přílohou – bramborami a fenyklem, který dodá celému receptu originální chuť. Jelikož si vystačíte s jediným pekáčem, můžete se během pečení věnovat namísto umývání nádobí přípravě bylinkové zálivky. K té vám bude stačit mixér a několik surovin s petrželovou natí a pálivou papričkou v hlavních rolích.

Suroviny:
· 4 celé vykuchané pražmy
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· svazek čerstvého rozmarýnu
· 200 g vařených brambor
· 200 g fenyklu
· hrst černých oliv Baresa
· 1 červená cibule
· 12 stroužků česneku
· 100 ml suchého bílého vína Soave
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 120 ml extra panenského olivového oleje Primadonna
· hrst sekané listové petržele
· 1 lžíce sekané pálivé papričky
· 1 citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/prazma-pecena-s-bramborami-a-fenyklem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:14 Plnění pražmy
0:30 Základ pod ryby
1:28 Pečení ryby
1:53 příprava zálivky
2:45 Servírování