Přírodní krůtí řízky s mozzarellou, restovanými houbami a kapustou - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU

Krůtí maso je díky své šťavnatosti populární alternativou ke klasickému kuřecímu. Šéfkuchař Marcel Ihnačák proto natočil video recept na přírodní krůtí řízky s mozzarellou. Kromě té budete potřebovat i cherry rajčátka a také houby, které orestujete společně s kapustou. Využijete rovnou několik druhů hub – kromě bílých a hnědých žampionů to je i hlíva ústřičná, ale použít můžete například i lesní houby. Výsledkem je zdravé a lehké jídlo, na kterém si pochutná snad úplně každý! A co vy, máte raději kuřecí, nebo krůtí?

Suroviny:
· ½ hlávka kapusty
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 200 g hlíva ústřičná
· 200 g žampiony (bílé i hnědé)
· 3 stroužky česnek
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 1,2 kg krůtí prsní řízky
· mlýnek s mořskou solí Kania
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 250 g cherry rajčata
· 250 g mozzarella Pilos
· čerstvý tymián
· 4 lžíce máslo Pilos
· čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/prirodni-kruti-rizky-s-mozzarellou-restovanymi-houbami-a-kapustou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava zelí
0:55 Příprava hub
2:08 Opékání masa a dodělání hub se zelím
3:58 Servírování
4:22 Závěr